Abovoordelen

Maar liefst 32 verschillende formules: van een klein tot een groot abonnement, een serie op weekenddagen of in de week, series in samenwerking met onze collega's van het Koninklijk Ballet Vlaanderen of deSingel enz. En allemaal bieden ze een resem aan uitzonderlijke voordelen.

Je betaalt minder

Je geniet van een korting op de standaardprijzen en betaalt bovendien geen reserveringskosten per ticket. Per abonnement loopt je voordeel zo op tot € 50. Wie jonger is dan 30 krijgt standaard 30% korting, ben je jonger dan 26 dan loopt de korting op tot 70%.

Zeker van je vaste plaats

In de meeste abonnementsformules ben je zeker van je eigen plaats voor alle voorstelling van je reeks in de opera in Antwerpen of Gent.

Gratis kaarten omruilen

Een datum past niet? Als abonnee kan je gratis kaarten voor een andere voorstelling van dezelfde productie ruilen. Ruilen kan in de mate van beschikbaarheid, alleen met de originele kaarten en tot max. 1 week voor de voorstellingsdatum.

Voordeliger vanaf 3 voorstellingen

Een abonnement heb je al vanaf drie voorstellingen. Ben je dus nu al zeker dat je enkele titels wilt meepikken volgend seizoen, overweeg dan zeker één van onze kleine abonnementen: Op ontdekking, Fatal attraction of Klassiekers laten je telkens proeven van 3 of 4 operatitels (zowel in Antwerpen als Gent). Of combineer opera met ballet, een concert of straf theater dankzij de reeksen Ballet + opera, Puur muziek of Grote internationale (muziek)theatermakers.

Niet zeker welke titels te kiezen? Onze bv's overtuigen je in minder dan 2 minuten van hun favoriet!

Exclusieve voordelen

  • Een gratis seizoencd (één per adres).
  • Gratis het lijvige magazine ‘Vlaamse Opera NU!’ in de bus.
  • Een chocoladeverrassing van Neuhaus t.w.v. € 10 (per abonnement). De bons zijn geldig tot 31/10/2013.
  • Een gratis podiumhopper waarmee je korting krijgt bij onze collega’s van Vooruit, Handelsbeurs, Muziekcentrum De Bijloke en NTGent (Gent) en Toneelhuis, 
deFilharmonie, AMUZ en het Koninklijk Ballet Vlaanderen (Antwerpen). Voor tips en inspiratie over wat te doen met je Podiumhopper, surf naar www.podiumhopper.be.
  • Een kortingbon voor Bloemen Fiori (Antwerpen) of Meesterbloembinder Nick Bousse (Gent)
  • Een hotelovernachting tegen een extra voordelig tarief in Sandton Grand Hotel Reylof (Gent) of Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen).

  • Een gratis glaasje cava bij Brasserie Gustav (Antwerpen) of Cafe Theatre (Gent)
  • Een ticket voor RONDOM tegen 50% korting
  • Een kortingbon van boekhandel Paard van Troje (Gent) of De Groene Waterman (Antwerpen)

Overtuigd?

Bestel nu je abonnement, nog de hele zomer lang!