Naar de opera

Op maat

De opera ontvangt elk seizoen bezoekers van groot tot klein, met uiteenlopende interesses en gewoonten. Omdat elke persoon anders is, wordt iedereen ook niet hetzelfde behandeld. Families met kinderen, jongeren, leerkrachten, groepen, bedrijven; voor allemaal hebben we speciale formules of activiteiten klaar.

Lees meer

Praktisch

Alle praktische informatie die je nodig heb voor je operabezoek handig op een rijtje: routebeschrijvingen naar onze huizen in Antwerpen en Gent of naar andere locaties, onze huisregels en alle mogelijkheden om meer te weten te komen over onze producties.

Lees meer

De opera-ervaring

Naar de opera komen is méér dan alleen het bekijken van een voorstelling. Wanneer je binnentreedt in onze gebouwen kom je als het ware in een andere wereld terecht: een wereld van rode pluchen zeteltjes, het opgewonden geroezemoes van mensen voor een voorstelling, het stemmen van instrumenten. Kom je hier voor het eerst of wil je tips om van je bezoek een waar uitstapje te maken? Of wil je graag meer weten over ons prachtige gebouw? Ontdek de ervaring die een bezoek aan de opera je kan bieden.

Lees meer