Op maat

Met kinderen

Met je kinderen naar de opera? Het aanbod is groter dan je denkt! De Vlaamse Opera zorgt elk seizoen voor een reeks begeesterde voorstellingen op maat van de kleintjes. In een tot de verbeelding sprekend kader ontdekken ze betoverende muziek en fascinerende kostuums.

Lees meer

Als jongere

Ben je 26 of jonger? Dan kan je voor maar € 8 op de beste plaatsen in de opera terechtkomen! Ons aanbod voor jongeren bevat last minutes, CJP-korting, cultuurcheques, maar ook speciale jongerenabonnementen. Want de opera ontdekken, daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Lees meer

Met de klas

Ben je leerkracht en ben je op zoek naar een originele activiteit voor je klas? Of ben je leerling en heb je wel eens zin om de opera op een totaal andere manier te ontdekken? Een waaier aan mogelijkheden staat voor je klaar met activiteiten op maat van elke leeftijdsgroep.

Lees meer

In groep

Ook groepen zijn welkom in de opera. Je kan als groep naar een voorstelling komen, maar ook een unieke blik achter de schermen krijgen in een rondleiding op maat. Voor kwetsbare groepen staan er speciale drempelverlagende activiteiten klaar.

Lees meer

Met uw bedrijf

Bedrijven hebben bij de opera een streepje voor. Van rondleidingen tot speciale business seat arrangementen en partnerschappen, de mogelijkheden tot een bijzondere relatie met de opera zijn eindeloos.

Lees meer