Naar de opera als jongere

© Tom Dhaenens © Tom Dhaenens

-26 in de opera

Opera is er voor alle leeftijden. Vandaar dat we wie jonger dan 26 is, een extra duwtje in de rug willen geven en de operalat voor hen nog een stukje lager willen leggen met voordelige tarieven. Je eerste keer? Speciaal voor jou zetten we enkele praktische puntjes op een rijtje. Wedden dat je aangenaam verrast wordt?

Jongerenvoordelen

Last-minutes aan € 8

Op de dag van de voorstelling worden alle vrije kaarten verkocht tegen € 8 aan al wie jonger is dan 26. Je hebt zelfs kans om op een plaats ter waarde van € 70 terecht te komen met supergoed zicht op het toneel. Voor last-minutes kan je vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling kan je terecht bij het bespreekbureau. Check online of er nog plaatsen beschikbaar zijn tot de avond voor de voorstelling.

CJP-korting/BILL-bundel

BILL-bundelhouders (de voormalige CJP-kaart) krijgen een standaardkorting van 50% op alle kaartprijzen. Vermeld dat je in het bezit bent van een BILL-bundel bij het boeken van kaarten bij het bespreekbureau (niet online.)

Hoe word je BILL-houder? Surf naar www.bill.be/bill-bundel, betaal een prikje (tenzij je stad of school je een GRATIS lidmaatschap aanbieden) en ontvang kort daarna jouw kaart in de brievenbus!

Cultuurcheque

Met een cultuurcheque van de Antwerpse hogescholen en universiteit kan je helemaal voor een prikje naar een opera, concert of balletvoorstelling. Voor € 10 koop je een chequeboekje aan met 7 themacheques, zodat je voor geen geld naar een voorstelling kan komen. Cultuurcheques gelden voor plaatsen vanaf categorie 4 en kunnen niet online gebruikt worden. Om ze in te ruilen kom je vooraf (niet op de avond zelf) naar het bespreekbureau en je dan ben je verzekerd van een prima plek.

Jongerenabo’s

Heb je de smaak te pakken en wil je een reeks van drie voorstellingen volgen? Als jongere krijg je maar liefst tot 70% korting! We hebben maar liefst drie verschillende abonnementsreeksen speciaal voor jongeren. Beslis dit best wel voor de start van het nieuwe seizoen! Concreet betekent dat ergens tussen de maanden mei en september. Een abonnement boeken kan via het bespreekbureau of online.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook, Twitter en Youtube en word als eerste op de hoogte gebracht van al onze activiteiten! Als trouwe fan wordt je regelmatig beloond met exclusieve video's, foto's en leuke wedstrijdjes.