Naar de opera met uw bedrijf

Business seats

Business seats bieden u als bedrijf de nodige flexibiliteit en luxe bij uw bezoek aan de opera, binnen een afgebakend budget. Afhankelijk van de grootte van de groep, streven we ernaar om steeds gegroepeerde plaatsen aan te bieden. We voorzien steeds een uitgewerkt programma, gaande van een ontspannend operabezoek met de nodige drankjes en versnaperingen, tot een ontmoeting met cast en crew tijdens het premièrefeest. Business seats zijn al beschikbaar vanaf € 120 per persoon.

Praktisch

Download de pdf met het overzicht van de verschillende formules.

Info & reservatie:
Inge Ann Vekeman / 03 202 10 11 of 09 268 10 11 / business@vlaamseopera.be

Rondleidingen

Een bezoekje aan de Vlaamse Opera vormt een ideaal bedrijfsuitje. Zowel in Antwerpen als Gent krijgt u de kans om een kijkje te nemen achter de gevels van onze de prachtige gebouwen en te leren hoe een opera van concept tot voorstelling tot stand komt. U maakt bovendien kennis met de geschiedenis en werking van één van de grootste culturele instellingen van Vlaanderen: een organisatie met ruim 250 werknemers in vaste dienst.

Praktisch

Maximum 25 personen per gids.
Duur: +- 1,5 uur.

Gelieve er rekening mee te houden dat je aanvraag voor een groepsrondleiding moet passen in de planning van ons operahuis, die altijd veranderlijk is. Contacteer het bespreekbureau telefonisch op 070 22 02 02 of via onderstaand formulier. De aanvraag is geen garantie dat de rondleiding ingepland wordt, maar u ontvangt van ons een bevestiging. Reserveer groepsrondleidingen dus tijdig om zeker te zijn van een goede datum.

Sponsoren en adverteren

De Vlaamse Opera brengt jaarlijks verschillende gedrukte publicaties uit, die een breed cultuurminnend publiek bereiken. Bekijk de mogelijkheden tot adverteren.

U kan uiteraard als bedrijf uw waardering voor de opera verder uitdrukken door een partnerschap aan te gaan met de Vlaamse Opera. Bekijk de mogelijkheden tot sponsoring en partnerschap.

Praktisch

Info & reservatie:
Inge Ann Vekeman / 03 202 10 11 of 09 268 10 11 / business@vlaamseopera.be