Audities Kinderkoor

Geplaatst op 29 apr 2011

Audities Kinderkoor

Kinderkoor zoekt versterking

Ben je tussen de 7 en 10 jaar oud en ben je dol op zingen? Altijd al eens op de planken willen staan tijdens een echte operaproductie? Neem dan deel aan de audities van het Kinderkoor van de Vlaamse Opera!

Het Kinderkoor van de Vlaamse Opera biedt aan ongeveer 40 kinderen de unieke kans om zich op een artistieke, muzikale en sociale manier te ontplooien. Via een wekelijkse repetitie en individuele zangcoaching worden zij intensief klaargestoomd om aan verschillende operaproducties en concerten deel te nemen. De repetities gaan door op zondagvoormiddag in Antwerpen. Op die manier genieten zij gratis van een zang-opleiding en een semi-professionele ervaring in de muzikale wereld. Van de koorleden wordt verwacht dat ze minstens een cyclus AMV in het Deeltijds Kunstonderwijs doorlopen of iets evenwaardigs. Zowel van de kinderen als de ouders wordt een groot engagement gevraagd.

Praktisch

22 mei vanaf  14u00
In de Vlaamse Opera Antwerpen (Van Ertbornstraat 8, 2018 Antwerpen)

Voor meer informatie, contacteer Elisabeth Druwé via edruwe@vlaamseopera.be

Schrijf je in!


Gerelateerde producties

  • Het kinderkoor van de Vlaamse Opera werkt niet enkel mee aan de eigen operaproducties, ze brengen eigen creaties of zingen bij andere gezelschappen in...