Cadeautips

Geplaatst op 25 nov 2013

Cadeautips

Geen mooier geschenk om je dierbaren te schenken tijdens de eindejaarsperiode dan de kracht en de emotie die opera of ballet teweeg brengt. Wil je iemand origineel verrassen? We geven je alvast enkele tips!

Operacd's of -dvd's

Onze bespreekbureaus verkopen tal van boeken, cd's en dvd. Naast een aanbevolen cd- of dvd-opname van de lopende operatitel, kan je er ook terecht voor opnames van eigen producties. Zo kan je de wereldcreatie van Le Duc d'Albe aankopen op cd, bieden we dvd's aan van Samson et DalilaGiasone en Semiramide (olv maestro Alberto Zedda) of kan je kinderen verrassen met het door het Kinderkoor ingezongen Ozewiezewatte.

Oudejaars-/Nieuwjaarsconcert

Een concertticket voor het feestelijke Nieuwjaarsconcert vormt een perfect geschenk voor onder de kerstboom. Net als de beroemde Wiener Philharmoniker zet het Orkest van de Vlaamse Opera, samen met enkele solisten, het nieuwe jaar in met zwierige dansmuziek. Uit te breiden met een heerlijk lunchbuffet in de luxueuze operasalons.

Een opera- of ballet voorstelling

Vanaf zaterdag 30 november 11 u start de kaartverkoop voor OtelloLady Macbeth uit het district MtsenskBlauwbaard/Winterreise en Don Giovanni. Boek meteen tijdens de eerste dagen om de beste plaatsen vast te leggen, voor jezelf of een dierbare. Of schenk een zitje voor de balletten Romeo en Julia of Beyond the tutu.

Cadeaubon

Laat je de keuze liever aan de ontvanger? Dan is een cadeaubon een perfect alternatief. Je kan cadeaubonnen boeken via het bespreekbureau voor een bedrag naar keuze of online in schijven van €25, €50 of €100. Cadeaubonnen inwisselen kan voorlopig enkel via het bespreekbureau.

Verwenarrangement

Wens je iemand echt te verwennen, dan is een hotelarrangement misschien iets voor jou. Samen met onze hotelpartners Sandton Grand Hotel Reylof, Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen en Hotel Elzenveld werkten we een aantal opties uit om je operabezoek om te toveren tot een totaalervaring.