Eindejaarsformules

Geplaatst op 25 nov 2013

Eindejaarsformules

Geef je eindejaar een extra feestelijk tintje met één van onze speciale eindejaarsformules.

31 dec - Vlaamse Opera Antwerpen

Een wervelend concert vol dansmuziek, doorwinterde sopraan Hendrickje Van Kerckhove en tenor Nico Darmanin als muzikale gasten, en het Orkest van de Vlaamse Opera in de hoofdrol. Nog geen oudejaarsplannen? Vier de jaarwisseling dit jaar op unieke wijze in een extra feestelijk decor. Nadien is het smullen geblazen bij één van de heerlijke diners om het feest helemaal compleet te maken.

  • champagnediner in Brasserie Gustav / € 125 p.p. extra > bekijk menu
  • feestdiner Café Impérial (Paleis op de Meir) / € 85 p.p. extra > bekijk menu

Tickets voor het concert alsook de aanvullende menu's boek je bij het bespreekbureau of gewoon online via het Nieuwjaarsconcert.

1 jan - Vlaamse Opera Gent

Met de partituren van Donizetti, Offenbach, Bernstein, Johann Strauss en Lehár is het dansen geblazen op de eerste dag van het nieuwe jaar. Naar goede gewoonte swingen we in Gent het nieuwe jaar binnen met een spetterend Nieuwjaarsconcert. Helemaal onbelemmerd genieten? Kies dan ook voor het lunchbuffet vooraf in de prachtige Gentse salons.

  • lunchbuffet in de salons van de Opera Gent / € 65 p.p. extra >> bekijk menu

Tickets voor het concert alsook de aanvullende lunchformule boek je bij het bespreekbureau of gewoon online via het Nieuwjaarsconcert.


Gerelateerde producties

  • De overgang van oud naar nieuw wordt in de Vlaamse Opera met wervelende dansmuziek gevierd, waarbij de opera‚Äôs en operettes van Donizetti, Offenbach, Bernstein,...