Expo Veerle Frissen

Geplaatst op 16 mei 2013

Expo Veerle Frissen

Nog tot 23 juni loopt er een expositie van fotografe Veerle Frissen in kunstencentrum Vrijstaat O. in Oostende. Deze jonge kunstenares maakte in opdracht van de Vlaamse Opera de operabeelden van het nieuwe seizoen 2013-2014. Ook in Antwerpen stelt ze tentoon op 31 mei, 1 en 2 juni in Koffiebar/galerij Viktor.

Expositie in Oostende

"Ze ontwikkelde een interesse in de geënsceneerde fotografie, die zich in haar werk uit in de constructie van een eigen universum. Badend in een dromerige en licht surrealistische sfeer, vaak met een sterke focus op de innerlijke menselijke wereld en doorspekt met de nodige (zelf)relativerende humor" valt over Veerles werk te lezen op de website van Vrijstaat O. In het Kunstencentrum wordt een selectie uit haar recente werk tentoongesteld.

Vrijstaat O.
Zeedijk 10
8400 Oostende
Geopend op za 18, ma 20, za 25, zo 26 mei, zo 2, za 8, zo 9, za 15, za 22, zo 23 juni (telkens vanaf 14u)
www.vrijstaat-o.be

Expositie in Antwerpen

Ook in Antwerpen staat het werk van Veerle Frissen in de kijker: op 31 mei, 1 en 2 juni stelt de fotografe samen met Ella de Vos, Karen Kennis en Stephanie Specht tentoon in Viktor, een nieuwe koffiebar annex galerij in Antwerpen. In koffiebar Viktor zullen er bovendien ook ontwerpen van Veerle verkocht worden, zoals linnen tasjes beprint met haar ontwerpen.

Viktor
Falconplein 45
2000 Antwerpen
Open van dinsdag tot zondag (10u-19u)


Meer over Veerle Frissen op www.veerlefrissen.com.

 

Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Het nieuwe operaseizoen is bekendgemaakt, met als thema: ‘fatal attraction’. We stellen je het nieuwe seizoen met plezier voor in tekst, video of beeld.

Lees meer