Interview met Arriaga op Cobra.be

Geplaatst op 23 mrt 2012

Interview met Arriaga op Cobra.be

Op de website van Cobra.be werd een de reportage gepubliceerd van Rumor. Naast een blik op de scène komen Guillermo Arriaga, Christian Jost en Guy Joosten aan het woord.

In het artikel kan je eveneens de bijzonder lovende audio-recensie beluisteren die Kurt Van Eeghem op Klara gaf op 26 maart.

Lees meer


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

“De muziek die Jost voor Rumor componeerde, is heel gedoseerd en akelig accuraat. Hij weet perfect de sfeer in het verhaal muzikaal te vertalen.”

Lees meer

“Deze nieuwe opera wel een uitstekend gemaakt werkstuk. Het wordt voortreffelijk vertolkt door koor en orkest van de Vlaamse Opera, competent geleid door Martyn Brabbins, en een uitstekende zangersbezetting.”

Lees meer

“Christian Jost is duidelijk een vaardige componist, die met groot gemak een imposante orkestklank kan opbouwen. (...) Dirigent Martyn Brabbins zweepte het orkest passioneel op en het ensemble, met rollen voor vertrouwde namen als Michael Kraus en Wernern Van Mechelen, gaf vocale glans aan de muziek.”

Lees meer


Gerelateerde producties

  • Roddels doen de ronde wanneer het lijk van een jonge vrouw wordt gevonden. Vermoedens, halve waarheden en gissingen bepalen de zoektocht naar de dader....