Kinderkoor neemt cd op met kinderliedjes

Geplaatst op 20 dec 2011

Kinderkoor neemt cd op met kinderliedjes

Het Kinderkoor van de Vlaamse Opera nam onlangs een cd op met kinderliedjes: Ozewiezewatte. Er hoort een boekje bij met schitterende illustraties en weetjes over de geschiedenis van de liedjes. De cd werd uitgebracht door Lannoo en is al in verschillende winkels verkrijgbaar. Vanaf begin januari is hij eveneens te koop bij het bespreekbureau aan €18. Meer info over deze cd kan je al terugvinden op de website van Lannoo.

Deze vrijdag 23 december is het Kinderkoor bovendien te horen in een prachtig kerstconcert in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Koen Kessels heeft de leiding over dit concert, dat mee uitgevoerd wordt door het Nationaal Orkest van België. Tickets & info op de site van BOZAR.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Op 11 november om 12u is het Kinderkoor van de Vlaamse Opera te zien op Canvas in een uitzending van Benjamin Brittens War Requiem (1962). Samen met deFilharmonie en het City of Birmingham Symphony Chorus en onder leiding van Martyn Brabbins brengen ze een muzikale aanklacht tegen de waanzin van de oorlog.

Lees meer

Op 10 en 11 maart 2012 laat Klara4Kids opnieuw kinderen en hun familie op een speelse wijze kennismaken met klassieke muziek. Een hele dag kan je in HETPALEIS genieten van muziektheater, theatervoorstellingen, concerten, workshops, live radio en nog veel meer. Ook dit jaar neemt de Vlaamse Opera deel aan het programma met de succesvolle kindervoorstelling Prinses Aiko en het Kinderkoor van de Vlaamse Opera.

Lees meer