Abonnementen: save the date

Geplaatst op 2 apr 2013

Abonnementen: save the date

Op 24 april maken we seizoen 2013-14 bekend. Vanaf dan start ook de periode waarin abonnementen besteld of verlengd kunnen worden. Dit verlengen en wijzigen van abonnementen gebeurt in verschillende fases. Ben je abonnee van de Vlaamse Opera of wens je een abonnement aan te vragen? Hou dan de volgende periodes goed in de gaten.

Uw huidig abonnement verlengen

Abonnementen verlengen kan van 26 april tot 18 mei. Wie een abonnement heeft, krijgt samen met de nieuwe seizoensbrochure een vernieuwingsformulier in de bus. Verlengen kan vanaf dan ook online. Reageer uiterlijk op 18 mei indien u uw plaatsen wil behouden, nadien kunnen we ze niet meer garanderen.

Uw huidig abonnement wijzigen

Ook wie zijn abonnement wil wijzigen, reageert ten laatste op 18 mei via het vernieuwingsformulier dat u in de bus krijgt of online. U krijgt dan tussen 25 mei en 5 juni een nieuw plaatsvoorstel toegestuurd en betaalt pas daarna.

Een nieuw abonnement aanvragen

Wie nog geen abonnement heeft, kan vanaf 1 juni online en aan het bespreekbureau terecht voor een nieuw abonnement. Alle aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst. Eerdere aanvragen worden gedateerd op 1 juni. U krijgt van ons zo snel mogelijk daarna een plaatsvoorstel toegestuurd. Indien u akkoord gaat, betaalt u binnen de tien dagen.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Het seizoen is nog maar halverwege, maar bij de Vlaamse Opera zijn de voorbereidingen van het seizoen 2013-2014 al volop aan de gang. Markeer dan alvast woensdag 24 april in je agenda, want op die dag wordt het programma van ons nieuwe seizoen bekendgemaakt. Vanaf een week vooraf geven we bovendien een aantal teasers weg op onze website...

Lees meer