Opera 'even straf als het leven zelf'

Geplaatst op 16 nov 2011

Opera 'even straf als het leven zelf'

Een snotterende Koen van Impe in de opera? Marcel Vanthilt die een gruwelijk verband ontdekt tussen La Forza del Destino en een cafébaas? Fien Sabbe en Tiny Bertels die hopen op goede seks op de scène?

Radiospots met Marcel Vanthilt en Fien Sabbe

Sinds kort kan je hen horen in de nieuwe radiocampagne ‘Opera: even straf als het leven zelf’. In de spotjes volgen we telkens een dialoog van twee mensen in het publiek die zich klaarzetten voor een spannende operavoorstelling.

In totaal zijn er vier spotjes. Twee ervan zijn te horen op Klara, Radio 1 en Radio 2, de andere twee enkel op onze website. Klik hier om ze te beluisteren. Met de campagne wordt de tweede helft van het seizoen op gang getrokken: vanaf 3 december start de kaartverkoop voor de laatste vier opera's.

Lees meer

Tweede helft seizoen 2011-2012

In de tweede helft van het seizoen staan naast de klassiekers Carmen en La Forza del Destino maar liefst drie wereldpremières op de affiche. De onafgewerkte opera Le duc d’Albe van Donizetti werd op vraag van de Vlaamse Opera afgewerkt en zal nu voor het eerst opgevoerd worden. Er is de wereldcreatie Rumor van regisseur Guy Joosten en de Duitse componist Chrisian Jost, gebaseerd op een boek van auteur en filmscenarist Guillermo Arriaga (Amores Perros, 21 Grams, Babel) en het jongerenproject: In Tussentijd… een Geuzenopera.

Lees meer


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Op 3 december is het weer zover! Vanaf 11 uur kan je zowel op de website als in het bespreekbureau terecht voor kaarten voor de tweede helft van het seizoen van de Vlaamse Opera: La Forza del Destino, Rumor, Le Duc d'Albe en Carmen.

Lees meer