Q&A met Christoph Waltz

Geplaatst op 9 dec 2013

Q&A met Christoph Waltz

 

Hollywoodster en oscarwinnaar Christoph Waltz is vooral bekend van zijn rollen in CarnageInglourious Basterds en Django Unchained. Nu bewandelt hij nieuwe paden: op 15 december gaat zijn operaregiedebuut, Der Rosenkavalier van Richard Strauss, in première in de Vlaamse Opera.

Om de kans te geven aan Waltzfans, operaliefhebbers en andere geïnteresseerden om Christoph Waltz zelf enkele vragen te stellen, organiseert de Vlaamse Opera een twitter Q & A met Christoph Waltz op vrijdag 13 december om 14u. Iedereen kan vragen insturen gericht aan Christoph Waltz, waarvan hij een selectie zal beantwoorden tijdens de Twittersessie op 13 december. De sessie zal 30 minuten duren en is te volgen via het Twitterkanaal van de Vlaamse Opera: twitter.com/vlaamseopera of via #operawaltz.

Wie vragen wil stellen kan deze insturen via Twitter met vermelding van @vlaamseopera én de hashtag #waltzopera. Enkel vragen ingestuurd vóór donderdag 12 december om 10u worden mogelijk beantwoord door Christoph Waltz.

Afspraak op vrijdag 13 december @ Twitter!


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Op vrijdag 13 december op 14u boden we de kans aan Waltz-fans en operaliefhebbers om vragen te stellen aan Christoph Waltz, oscarwinnaar en regisseur van Der Rosenkavalier. Het resultaat van deze 30 minuten durende Twittersessie kan je nalezen via Storify.

Lees meer