Samson et Dalila uit op dvd

Geplaatst op 16 mrt 2011

Samson et Dalila uit op dvd

Onze bejubelde versie van Samson et Dalila gemist? Geen probleem, want vanaf begin april komt het geactualiseerde Bijbelse verhaal uit op dvd. De productie die bij ons op de planken stond in seizoen 2008-2009 in een regie van het Palestijns-Israëlische regieteam Omri Nitzan en Amir Nizar Zuabi, werd in zijn geheel opgenomen en komt nu bij ons in de winkelrekken te liggen. Niet alleen in België, maar ook o.a. in Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Japan zal deze alom geprezen productie verkrijgbaar zijn.

Samson et Dalila is de eerste van een reeks alom geprezen producties van de Vlaamse Opera die uitgebracht wordt op dvd door EuroArts Music. Onder andere Giasone en Semiramide zullen nog volgen, zodat je vanaf nu niet alleen cd's, maar ook dvd's van de Vlaamse Opera in huis kunt halen.

In België zal je de dvd in de reguliere winkels en bij onze bespreekbureaus kunnen aankopen.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Op 21 januari wordt de Samson et Dalila-productie van de Vlaamse Opera (seizoen 2008-2009) van Camille Sains-Saëns opnieuw uitgezonden op OP12 van 20u25 - 22u25. Deze eigentijdse bewerking van het klassieke bijbelverhaal is eveneens verkrijgbaar op dvd.

Lees meer

Na het vorig jaar uitgebrachte Samson et Dalila is nu ook Il Giasone verkrijgbaar op dvd. Dit onbekende maar “ten onrechte vergeten meesterwerk” (Knack) was tijdens seizoen 2009-2010 te zien in de Vlaamse Opera.

Lees meer

De in april uitgebrachte dvd van Samson et Dalila in een versie van de Vlaamse Opera scoort al hoge ogen. Opera News, het operamagazine van de Metropolitan Opera, schreef een lovende review over de productie van het Palestijns-Israëlische regieteam Omri Nitzan en Amir Nizar Zuabi.

Lees meer


Gerelateerde producties

  • Geef mij maar degelijke Zwitserse saaiheid, want ik kan dit boeiende bestaan in AziĆ« niet langer aan.
    Omri Nitzan &...