Sing-along Aida: verjaardagslied voor Kai-Mook

Geplaatst op 6 jun 2011

Sing-along Aida

De Vlaamse Opera sluit het seizoen af met een operaklassieker van formaat: Aida van Giuseppe Verdi. Bij iedereen komen dan meteen de triomfmars, olifanten en piramides voor de geest. De versie die regisseur Peter Konwitschny brengt, zoomt echter op heel eigenzinnige manier in op de essentie van het werk. Maar de traditionele olifanten insprireerden de Vlaamse Opera wél tot een bijzondere actie: op maandag 13 juni is de kiosk van de Antwerpse Zoo het decor voor een grootse zangstonde.

Pianiste Sabrina Avantario, een paar leden van het koor van de Vlaamse Opera en de leerlingen van basisschool De Klaver uit Heusden zorgen dat alle aanwezigen de befaamde triomfmars uit Aida luidkeels kunnen meezingen als verlaat verjaardagslied voor Kai Mook, die op 17 mei haar tweede verjaardag vierde.

Er is een zangstonde voorzien om 15u en eentje om 16u. Opgelet: dit is een extraatje bij je bezoek aan de zoo, je hebt dus wel nog steeds een toegangskaartje nodig.

Voel je voor één dag operazanger, smeer alvast de keel en zing uit volle borst mee. Afspraak aan de kiosk in de Zoo van Antwerpen!


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Op maandag 13 juni was de Vlaamse Opera te gast in de Zoo van Antwerpen. Voor de tweede verjaardag van Kai-Mook had de Vlaamse Opera een bijzonder origineel verjaardagscadeau: er werd een sing-along georganiseerd op de tonen van Aida's triomfmars.

Lees meer


Gerelateerde producties

  • In de oude faraostad Memphis hangt er spanning in de lucht. De eeuwige vijand EthiopiĆ« staat op het punt het land binnen te vallen,...
  • De leerlingen van kleuter- en basisschool De Klaver in Gent zijn al maanden aan de slag. Kinderen van de eerste kleuterklas tot het zesde...