Stem op Agrippina voor de Cutting Edge Awards

Geplaatst op 7 dec 2012

Stem op Agrippina voor de Cutting Edge Awards

Onze productie van Händels Agrippina, die dit najaar in de Vlaamse Opera Gent speelde, is genomineerd in de categorie Podium voor de Cutting Edge Awards. Ook jij kan mee bepalen wie wint: stem mee via awards.cuttingedge.be en maak zo bovendien kans een mooie skireis.

 

CuttingEdge Awards

CuttingEdge.be vormt sinds 2002 een digitaal platform voor nieuws en recensies rond cultuur en media. Jaarlijks organiseert de website Awards in categorieën als Beste Film, Beste Boek, Beste Radio, Beste TV-programma, Beste Album, ...

Andere genomineerden in de categorie 'Podium' zijn Terminator trilogie (FC Bergman), Een lolita (NTGent), It's going to get worse and worse and worse, my friend (Voetvolk) en Faust ofte krakeling beneden de louteringsberg (Theater Zuidpool). Deze vier voorstellingen werden samen met Agrippina geselecteerd uit een eerder bekendgemaakte longlist.

Stemmen op de Awards kan nog tot en met 11 januari. Op zaterdag 23 februari 2013 weten we wie de winnaar is, dan vindt de uitreiking van de Awards plaats in de Handelsbeurs in Gent.