Twitteren met regisseur Die Zauberflöte

Geplaatst op 29 nov 2012

Twitteren met regisseur Die Zauberflöte op 10/12

Op maandag 10 december presenteren we een primeur: van 14u tot 15u kruipt regisseur David Hermann achter de Twitteraccount van de Vlaamse Opera voor een vraag- en antwoordsessie.

Stuur je vraag nu al in

Speciaal voor Die Zauberflöte geven we onze bezoekers en operafans de kans om rechtstreeks in dialoog te treden met de regisseur. Vanaf nu tot 10 december 15u kan je vragen insturen op Twitter: tweet je vraag simpelweg naar @vlaamseopera met de hashtag #toverfluit. Wij verzamelen alle vragen en spelen ze door aan de regisseur op 10 december.

 

Frisse regie-aanpak

De jonge Duitse theatermaker David Hermann scoorde recent nog met zijn openingsproductie in de Deutsche Oper Berlin. Hij staat bekend om een fantasierijke en psychologische aanpak. Zo gaat hij ook voor Die Zauberflöte op zoek naar het - niet altijd even lieflijke - achtergrondverhaal van elk personage. Is de Koningin van de Nacht echt slecht? Waarom zingt de eenzame Papageno toch zulke vrolijke liedjes? En waarom staan de Koningin van de Nacht en Sarastro elkaar naar het leven?

Volg alles live op 10/12!

Om de sessie te volgen op 10 december hoef je geen Twittergebruiker te zijn. Surf gewoon vanaf 14u naar www.twitter.com/vlaamseopera, waar je zowel de vragen als antwoorden live kan volgen van 14u tot 15u. Een bijzondere manier om je voor te bereiden op de voorstelling!

 

Gerelateerde producties

  • In de meest uitgevoerde opera ter wereld staan twee werelden tegenover elkaar: die van het licht en het land, verbeeld door Sarastro, en die...