Vacatures: grafisch vormgever, medewerker sponsoring & figuranten

Geplaatst op 7 okt 2013

Vacatures

Gezocht: grafisch vormgever

Per 1 januari 2014 zal de fusie tussen de Vlaamse Opera en het Koninklijk Ballet van Vlaanderen een feit zijn. Als grafisch vormgever ben je een sleutelfiguur in het uitwerken van de nieuwe huisstijl en de corporate identity voor de gefuseerde instelling. Je maakt deel uit van het communicatieteam en werkt nauw samen met de afdelingen dramaturgie en marketing. Je rapporteert aan de manager PR en marketing.

Interesse? Stuur je sollicitatie in vóór 30 oktober.

Lees meer

Gezocht: medewerker sponsoring en fundraising

De Vlaamse Opera / het Koninklijk Ballet van Vlaanderen zoekt voor onmiddellijke aanwerving een medewerker sponsoring en fundraising voor een voltijdse functie (Antwerpen en Gent). Je werkt nauw samen met de manager sponsoring & fundraising, aan wie je rapporteert. Je zet samen een strategie op, formuleert de doelstellingen, en zorgt zelfstandig voor een perfecte uitvoering en opvolging hiervan. 

Je actieradius is Gent en Antwerpen en je werkt vaak ’s avonds en in het weekend. Aanmelden voor deze functie kan tot 30 oktober via jobs@vlaamseopera.be.

Lees meer

Gezocht: figuranten Otello

Voor de operaproductie Otello is de Vlaamse Opera op zoek naar talentvolle mannen voor de rol van ‘een dienaar’. Concreet wordt er gezocht naar mannen tussen 25 en 60 jaar van Afrikaanse of Oosterse origine en naar oudere blanke mannen van rond de 50 à 60 jaar.

Kom je in aanmerking en heb je interesse om mee te spelen in een echte operaproductie? Meld je dan voor woensdag 27 november aan bij Steven Verachtert en beleef het opera-productieproces van dichtbij.

Lees meer