Vacatures

Geplaatst op 24 okt 2012

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je dolgraag eens achter de schermen werken van één van Vlaanderens grootste cultuurhuizen? Ontdek onze recentste vacatures:

Vacature medewerker facilitaire dienst Gent

De Vlaamse Opera zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een medewerker facilitaire dienst in Gent (m/v). Je staat met een kleine ploeg in voor de permanentie, de toegang, het beheer en het onderhoud van het Gentse operagebouw en de installaties. Meld je snel aan; solliciteren kan nog tot en met 31 oktober.

Lees meer

Figuranten

Lichtfiguranten voor 'Die Zauberflöte'

De Vlaamse Opera zoekt lichtfiguranten voor Mozarts populairste opera: Die Zauberflote. Achter de schermen meewerken kan als je je aanmeld voor maandag 10 november.

Lees meer

Jonge, atletische mannen voor 'Nabucco'

Wie graag voelt wat het is om op een groot toneel te staan, krijgt nu zijn kans: voor Nabucco zoeken we sportieve kerels tussen de 18 en 45 jaar oud voor de rol van politieagent en demonstrant. De audities gaan door op dinsdag 4 december, dus meld je tijdig aan.

Lees meer

Oude dames voor 'Parsifal'

Regisseuse Tatjana Gurbaca (Mazeppa / Onegin / Tsjarodejka) zoekt voor haar operaproductie ‘Parsifal’ van componist Richard Wagner naar 10 dames met de leeftijd tussen 70 en 90 jaar. Wil je meer informatie, mail dan naar sverachtert@vlaamseopera.be met als bericht: vacature ‘figurant Parsifal’.

Jongens tussen 6 & 14 voor 'Parsifal'

Vlaamse Opera zoekt voor de productie Parsifal 20 jongens tussen 6 en 14 jaar. Wil je meer informatie mail dan naar sverachtert@vlaamseopera.be met als bericht: vacature ‘jongens Parsifal’.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

De Vlaamse Opera werft aan! Ben jij op zoek naar een bijverdienste of voltijdse job? Bekijk dan onze nieuwste vacatures medewerker publieksonthaal en gespecialiseerd bediende veiligheid.

Lees meer

De Vlaamse Opera is op zoek naar een directie-assistent vanaf midden augustus voor het secretariaat van de intendant en een koorinspiciënt voor onmiddellijke indiensttreding.

Lees meer