Vacatures: directie-assistent en koorinspiciënt

Geplaatst op 6 jun 2012

Vacatures: directie-assistent en koorinspiciënt

Vacature directieassistent

De Vlaamse Opera zoekt voor het secretariaat van de intendant vanaf midden augustus een directie-assistent. Als assistent van de intendant en het directiecomité ben je het eerste aanspreekpunt voor alle interne en externe contacten. Je werkt nauw samen met de intendant en staat hem bij in de uitvoering van het algemene beleid van de opera en de leiding van de organisatie.

Je aanmelden voor deze functie kan tot en met 24 juni.

Vacature koorinspiciënt

De Vlaamse Opera is op zoek naar een koorinspiciënt voor onmiddellijke indiensttreding. De koorinspiciënt is de rechterhand van de koorleider en van de koorleden. Hij of zij zorgt voor de praktische omkadering zodat het koor en alle betrokkenen zich volop kunnen bezighouden met hun artistieke opdracht. Zowel in Antwerpen als Gent werkt de koorinspiciënt in een variabel uurrooster en zesdagenweek.

Interesse? Solliciteer dan voor 20 juni!


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

24 okt

Nieuws

Vacatures

sluiten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je dolgraag eens achter de schermen werken van één van Vlaanderens grootste cultuurhuizen? Ontdek onze recentste vacatures: medewerker facilitaire dienst Gent en talloze figurantenvacatures.

Lees meer