Vacatures: koorzangers, repetitor & brigadier AVLX

Geplaatst op 20 feb 2014

Vacatures: koorzangers, repetitor & brigadier AVLX

Vacature brigadier AVLX

Opera Vlaanderen zoekt een brigadier audio/video/licht (m/v) met standplaats Gent. Als brigadier audio/video/belichting coördineer je de werkzaamheden op de werkvloer m.b.t. audio/video/belichting van de producties en stuur je de ploeg aan. Je werkt op het ritme van de producties en staat het diensthoofd en zijn adjunct bij in de voorbereiding, uitvoering en archivering van de producties.

Solliciteer vóór 15 maart als je interesse hebt in deze functie.

Lees meer

Vacature repetitor

Opera Vlaanderen zoekt een repetitor. Samen met twee collega’s sta je in voor het muzikaal instuderen van de partituur en de begeleiding van de repetities. Je werkt dagelijks met koorzangers en solisten, in nauwe samenwerking met de dirigent en het regieteam en rapporteert aan de manager van het muziekdepartement.

Op basis van de ingezonden motivering en cv wordt u al dan niet toegelaten tot de auditie op 15 april. Mail cv en motivatiebrief naar audities@vlaamseopera.be t/m 1 april 2014.

Lees meer

Vacature koorzangers

Het koor van Opera Vlaanderen zoekt voor vaste aanwerving: 2 sopranen en 3 tenoren. Je zingt en acteert binnen de rol die het koor in de partituur en de productie is toebedeeld. Je werkt op het ritme van de producties onder de directe leiding van de koorleider, de dirigent en de regisseur.

Interesse? Stuur tot uiterlijk zaterdag 15 maart een korte motivatiebrief en cv naar audities@vlaamseopera.be.

Lees meer