Cobra-reportage Ann Hallenberg

Geplaatst op 19 okt 2012

Cobra-reportage Ann Hallenberg

Cobra.be sprak met hoofdrolspeelster Ann Hallenberg naar aanleiding van Agrippina. Dirigent Paul McCreesh ging op zijn beurt langs bij Babel op Klara.

Bekijk de reportage en het interview met Ann Hallenberg in het filmpje hieronder of klik hier voor het interview met Paul McCreesh.

Lees meer


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

“Een opmerkelijk - en in opera tamelijk zeldzaam - evenwicht tussen genoeglijk entertainment, intelligente interpretatie en onopdringerige moraal, die Haendel zelf zeker zou geapprecieerd hebben.”

Lees meer

“De transfer van het 18de-eeuwse Venetië naar Dynasty en Dallas is zo meesterlijk geslaagd dat het een inspanning vergt om je te realiseren dat je naar materiaal zit te kijken dat geen 20 maar 300 jaar – in feite zelfs twee millennia – oud is.”

Lees meer

“In de gedaante van barokspecialist Paul McCreesh vond de Vlaamse Opera een fantastische dirigent, die de meer dan drie eeuwen oude muziek fris en monter laat klinken. (...) Hallenberg zelf overheerst vanaf de eerste minuut en maakt deze hele opera in haar eentje al de moeite waard: niet alleen met haar geweldige volume, maar ook als superieure actrice.”

Lees meer


Gerelateerde producties

  • De meedogenloze en machtsgeile Agrippina is vastbesloten haar zoon Nero op de troon te zetten, dit ten koste van regerende keizer Claudio. De liefde...