Vier Oud & Nieuw in de opera

Geplaatst op 13 okt 2011

Vier Oud & Nieuw in de opera

Oudejaar of Nieuwjaar vieren in de Vlaamse Opera is een ervaring om niet snel te vergeten, daarvan kunnen de steeds talrijker wordende enthousiaste bezoekers van de afgelopen twee edities getuigen. Voor wie het feest helemaal compleet wil maken, hebben we opnieuw een aantal feestelijke formules uitgewerkt.

Oudejaar in de opera

Op Oudejaar kan je een bezoekje aan de opera Il viaggio a Reims combineren met een feestelijk diner. We hebben twee verschillende formules voor Antwerpen.

Champagnediner in Brasserie Gustav - VOLZET!

  • €110 extra p.p.
  • aperitief, hapje tijdens de pauze en feestelijk diner na afloop (incl. dranken tot middernacht). Graag bij reservering je voorkeur voor vlees/vis/vegetarisch doorgeven. Download het volledige menu.

Walking dinner - VOLZET!

  • €75 extra p.p.
  • uitgebreide walking dinner in de Antwerpse opera (incl. dranken tot middernacht)

Hoe bestellen?

Boek je tickets bij het bespreekbureau of online: bestel tickets voor Il viaggio a Reims op 31 december en duid "regulier met aansluitend champagnediner" of "regulier met wandelbuffet na afloop" aan bij het tarief.

Opgelet: zowel het champagnediner als de walking dinner zijn helaas reeds volgeboekt. Reguliere tickets (zonder diner) voor Il viaggio a Reims op 31 december zijn wel nog beschikbaar.

Nieuwjaar in de opera

Ook op nieuwjaarsdag kan je terecht in de opera. Met het sprankelende concert Van Wenen naar Parijs in de opera in Gent zetten we het jaar feestelijk in!

Champagnebrunch

  • € 65 extra p.p. (incl. dranken)

Hoe bestellen?

Boek je tickets bij het bespreekbureau of online: bestel tickets voor Van Wenen naar Parijs op 1 januari en duid "concert met vooraf champagnebrunch" aan bij het tarief.


Gerelateerde producties

  • Een groepje aristocratische toeristen reist uit alle windstreken van Europa af naar Reims. Ze zijn op weg naar het kroningsfeest van Karel X. Ze...
  • Het wordt intussen een traditie: Nieuwjaar feestelijk inzetten in de Vlaamse Opera. Dit jaar reizen we af naar de pracht van Parijs en Wenen...