Vier oud & nieuw in de opera

Geplaatst op 31 okt 2012

Vier oud & nieuw in de opera

Op zoek naar een unieke locatie om oudejaarsavond te vieren of het nieuwe jaar feestelijk in te zetten? Ook dit jaar biedt de Vlaamse Opera aantrekkelijke formules om een spetterende jaarwisseling te garanderen.

Oudejaarsavond - VOLZET

De populairste opera ter wereld; geen betere titel om de laatste avond van 2012 mee af te sluiten! Laat je verrassen door een uitdagende voorstelling, hemelse muziek en begeef je alvast naar hogere sferen.

> meer over de voorstelling

Die Zauberflöte op 31/12 in Vlaamse Opera Antwerpen met aansluitend champagnediner in Brasserie Gustav.

  • Prijs champagnediner: €125 p.p.
  • Download het menu
  • Ontvangst vanaf 17.00u in Brasserie Gustav.

Nieuwjaarslunch - VOLZET

Niet alleen Wenen houdt jaarlijks een glorieus nieuwjaarsconcert, ook in de Vlaamse Opera houden we een Belcantogala in Italiaanse stijl op 1 januari. Twee topzangeressen halen het onderste uit de kan met vocale highlights uit het belcantorepertoire.

> meer over het concert

Belcantogala op 1/1 in Vlaamse Opera Gent met vooraf galalunch.

Hoe bestellen?

Online

Oudejaar: boek je tickets op de pagina van Die Zauberflöte bij de voorstelling van 31/12. Selecteer het prijstype 'regulier met champagnediner Gustav' (Die Zauberflöte) boven het zaalplan in stap 1 van je bestelling.

Nieuwjaar: boek je tickets op de pagina van het Belcantogala bij de voorstelling van 1/1. Selecteer het prijstype 'regulier met brunch vooraf' (Belcantogala) boven het zaalplan in stap 1 van je bestelling.

Bij het bespreekbureau

Heb je reeds tickets, maar nog geen diner/buffet? Of word je liever persoonlijk geholpen? Kom langs bij onze dames van het bespreekbureau of bel naar het nummer 070 22 02 02.

 

Gerelateerde producties

  • In de meest uitgevoerde opera ter wereld staan twee werelden tegenover elkaar: die van het licht en het land, verbeeld door Sarastro, en die...
  • We ruilen de Weense walsen van het nieuwjaarsconcert dit jaar in voor highlights van Rossini, Donizetti en Bellini. Deze heren, ook wel de ‘heilige...