Voorbereidingen seizoen '13-'14

Geplaatst op 1 mrt 2013

Voorbereidingen seizoen '13-'14

Het seizoen is nog maar halverwege, maar bij de Vlaamse Opera zijn de voorbereidingen van het seizoen 2013-2014 al volop aan de gang.

Begin maart legt een fotografe de laatste hand aan de beelden die de affiches zullen vormen van de operaproducties. Intussen zit ook de nieuwe seizoenbrochure in een eindfase en zijn de opnames voor enkele filmpjes die het seizoen zullen presenteren, in volle gang.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Markeer dan alvast woensdag 24 april in je agenda, want op die dag wordt het nieuwe seizoensprogramma bekendgemaakt. Het loont bovendien de moeite om al enkele dagen eerder een bezoekje te brengen aan onze website: vanaf een week voor de lancering van het seizoen geven we een aantal teasers weg!


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Op 24 april maken we seizoen 2013-14 bekend. Vanaf dan start ook een nieuwe abonnementsperiode. Het verlengen en wijzigen van abonnementen gebeurt in verschillende fases. Ben je abonnee van de Vlaamse Opera? Reageer dan voor 18 mei voor een abonnementsverlenging of -wijziging. Heb je nog geen abonnement? Dan kan je bij ons terecht vanaf 1 juni.

Lees meer