Werner van Mechelen in 'Iedereen beroemd'

Geplaatst op 3 apr 2013

Werner van Mechelen in 'Iedereen beroemd'

Werner Van Mechelen zingt in Parsifal met veel verve zijn Wagner-droomrol: Amfortas, de leider van het Graalrijk. Naar aanleiding daarvan volgde de ploeg van één-programma Iedereen beroemd onze bariton in zijn voorbereidingen van deze veeleisende rol. De cameraploeg was erbij tijdens de repetities tot aan de dag van de première.

Het resultaat is vanaf 8 april te zien op één. Een hele week lang kan je in het spoor volgen van Werner en krijg je een unieke blik achter de schermen van de opera.

Van maandag 8 tot vrijdag 12 april, telkens om 19.40u. Meer info: www.een.be


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

"Alle ogen en oren zullen wel gevestigd zijn op onze nationale trots, Werner van Mechelen die hier als Amfortas debuteert. Van Mechelen was de jongste jaren zowat het internationale ijkpunt geworden voor de Alberich-rol uit de Ring. Nu doet hij een stap verder. Een hoofdrol (naast die van Parsifal uiteraard) in een Wagner opera. Cobra.be ging een dag repetitie meelopen met een toen nog verkouden van Mechelen."

Lees meer


Gerelateerde producties

  • Tijdens het Wagnerjaar knoopt de Vlaamse Opera weer aan bij de aloude traditie om rond de paastijd Parsifal te spelen....