Nieuws

1 ... 20 21 22 23 24 ... 38

open allessluit alles

Voor de opera Il Viaggio a Reims is de Vlaamse Opera op zoek naar tweelingzussen met theaterervaring tussen 20 & 29 jaar. Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Geef dan een seintje via Steven Verachtert.

Lees meer

In de aanloop naar een operaproductie kan je steeds een filmpje verwachten op onze site, vlak voor de première. Voor Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny kan je uitzonderlijk nu al een blik werpen op de scène en het repetitieproces.

Lees meer

Op 21 september gaat bij de Vlaamse Opera de Kurt Weill opera Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny in première in een regie van de Spaanse regisseur Calixto Bieito. Deze productie bevat scènes en beelden met extreem geweld en expliciete seks. Daarom adviseert de Vlaamse Opera dat deze productie niet geschikt is voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar.

Lees meer

07 sep

Nieuws

Le Villi uit op cd

sluiten

De concertante uitvoering die de Vlaamse Opera in 2009 bracht van Le Vili is nu uit op cd. Met deze eenakter sloot de Vlaamse Opera in 2009 haar gevierde Puccini-cyclus af.

Lees meer

Op 5, 12 en 22 oktober worden Antwerpse leraren bij ons extra verwend. Op die dagen kunnen ze zich gratis inschrijven voor een operapremière, een uitgebreide rondleiding of een themadag rond Tsjaikovski in de Vlaamse Opera van Antwerpen.

Lees meer

Zowel in Antwerpen als Gent wordt het culturele seizoen in gang gezet, met Odegand en de Student Kick Off in Gent en de StuDay in Antwerpen. Ook de Vlaamse Opera is telkens aanwezig.

Lees meer

Van 25 tot 27 augustus was de Vlaamse Opera te gast op het Edinburgh International Festival. Op zeer korte tijd werd de volledige productie, inclusief koor en orkest, volledig verhuisd naar het Schotse stadje. Na slechts één repetitie volgden meteen twee voorstellingen van Semiramide voor het grote publiek, die enthousiast onthaald werden.

Lees meer

De Vlaamse Opera werft aan! Ben jij de kraaknette poetsdame of -heer die we zoeken? Of ben je een krak in boekhouden en ken je de kneepjes van één of meerdere boekhoudpakketten? Stel je dan kandidaat voor 16 september!

Lees meer

Nu zaterdag valt de vierde en laatste integrale zomeruitzending van één van onze voorbije producties te horen op Klara: Hérodiade van Jules Massenet. Wie de productie in een regie van Joachim Schlömer niet live kon komen bekijken afgelopen februari, krijgt nu opnieuw de kans om deze grand opéra te beluisteren.

Lees meer

De krant De Standaard strikte intendant Aviel Cahn voor een interview, naar aanleiding van de aanwezigheid van de Vlaamse Opera op het Edinburgh International Festival.

Lees meer

1 ... 20 21 22 23 24 ... 38