Nieuws

1 ... 21 22 23 24 25 ... 38

open allessluit alles

De in april uitgebrachte dvd van Samson et Dalila in een versie van de Vlaamse Opera scoort al hoge ogen. Opera News, het operamagazine van de Metropolitan Opera, schreef een lovende review over de productie van het Palestijns-Israëlische regieteam Omri Nitzan en Amir Nizar Zuabi.

Lees meer

Vanaf 17 augustus zijn de bespreekbureaus van Antwerpen en Gent opnieuw geopend en kan je bij hen weer terecht voor tickets en informatie over onze voorstellingen.

Lees meer

In de augutuseditie van het internationale operamagazine Opera Now verscheen een lovende recensie van Marco Arturo Marelli's productie Die Frau ohne Schatten, die in april bij ons op de planken stond.

Lees meer

Na Peter Grimes begin juli is Eike Gramms' versie van Die Entführung aus dem Serail aan de beurt op Klara.

Lees meer

De Vlaamse Opera zoekt twee nieuwe collega's: een brigadier audio/video/licht om mee de ploeg te coördineren en een podiumtechnieker die niet bang is de handen uit de mouwen te steken.

Lees meer

Vanaf 9 juli kan u al terecht voor losse kaarten voor een selectie voorstellingen van volgend seizoen en bovendien leest u vanaf dan ook alle info over de Vlaamse Opera in het Frans op onze website.

Lees meer

Je bent gedreven door klassieke muziek, niet geïnteresseerd in een 9-to-5-job en niet bang om je handen de mouwen te steken? Het Orkest van de Vlaamse Opera zoekt administratieve en logistieke ondersteuning.

Lees meer

In juli en augustus zendt Klara een aantal producties van de Vlaamse Opera van de voorbije seizoenen opnieuw integraal uit.

Lees meer

Wegens ziekte van chef-dirigent Dmitri Jurowski zal Maurizio Barbacini de voorstellingen van Aida dirigeren op 25 en 26 juni.

Lees meer

Op donderdag 23 juni dansen twee sterdansers van het Londense Royal Ballet de hoofdrollen in Onegin.

Lees meer

1 ... 21 22 23 24 25 ... 38