Nieuws

1 ... 29 30 31 32 33 ... 38

open allessluit alles

De legendarische maestro en Rossini-expert Alberto Zedda dirigeert dit zelden gebrachte meesterwerk.

Lees meer

25 okt

In de pers

Die Entführung op Klara

sluiten

Mozart schreef een vrolijke opera over ontvoeringen van Westerlingen in het Oosten. Zeer actueel. Maar overleeft de opera een overzetting naar het heden?

Lees meer

Een uitzonderlijk novemberconcert waarin het Requiem van Fauré in dialoog gaat met het Gloria en Les litanies au vierge noir van Poulenc.

Lees meer

Afgelopen donderdag 14 oktober is tijdens een arbeidsongeval in de opera van Gent een podiumtechnicus om het leven gekomen. Iedereen in de Vlaamse Opera is diep geëmotioneerd door dit nieuws.

Uit respect voor de overledene, de nabestaanden en onze collega’s is de opendeurdag in de opera van Gent, die gepland was op zondag 17 oktober, niet doorgegaan.

 

Lees meer

Diep geschokt zijn wij genoodzaakt mee te delen dat een van onze technici donderdagvond 14 oktober bij een arbeidsongeval in de opera van Gent om het leven is gekomen. Iedereen in de Vlaamse Opera is diep geëmotioneerd door dit nieuws. Onze gedachten gaan in eerste plaats uit naar de nabestaanden, zijn vrienden en directe collega’s.

Lees meer

Urban dance ontmoet opera in deze productie voor een avontuurlijk publiek gebaseerd op Die Entführung aus dem Serail

Lees meer

Op 17 oktober gooit de Getnse opera haar deuren open. Iedereen is welkom om in alle hoekjes van het historische gebouw te komen kijken. In navolging van ons seizoensthema 'Mijn Oriënt' baadt de hele opera in Oosterse sferen.

Lees meer

Mozarts meesterwerk in een regie van Eike Gramss.

Lees meer

Man bijt hond is een nieuw seizoen gestart met de vertrouwde rubrieken, maar ook met nieuwe rubrieken. 

Lees meer

1 ... 29 30 31 32 33 ... 38