Nieuws

1 ... 32 33 34 35 36 ... 38

open allessluit alles

De Vlaamse Opera waagde het een zeventiende eeuwse Venetiaanse opera niet leven in te blazen.

Lees meer

Onder het motto 'blinde passie en valse heldenmoed' programmeert de Vlaamse Opera dezer dagen ‘Giasone' van Francesco Cavalli, een barokopera die in zijn tijd de status van meesterwerk genoot.

Lees meer

De Vlaamse Opera is op zoek naar een grafisch vormgever

Lees meer

Zondag 25 april is de Vlaamse Opera in Antwerpen slecht bereikbaar in verband met de 10 miles & marathon Antwerpen. De binnenstad is volledig verkeersluw. We raden u aan gebruik te maken van openbaar vervoer.

Lees meer

In het weekend van 8 en 9 mei wordt in heel Europa opera gevierd. Ook de Vlaamse Opera, De Munt en Opéra Royal de Wallonie slaan de handen in mekaar.

Lees meer

Op dit moment is het, wegens technische werkzaamheden aan onze ticketingsoftware, niet mogelijk om on line kaarten te kopen.

Lees meer

07 apr

Nieuws

Vacatures koor

sluiten

De Vlaamse Opera organiseert binnenkort audities voor het operakoor en heeft een vacature voor koorinspiciënt.

Lees meer

01 apr

Nieuws

Auditie figuranten

sluiten

Openbare auditie voor nieuwe opera van Tom Barman.

Lees meer

Het Koninklijk Ballet van Vlaanderen biedt last-minute alle plaatsen voor Kylian-Fonte-Pickett voor de première van vrijdag 19 maart aan tegen het gunsttarief van 10 EUR (excl. kosten).

Lees meer

In verband met bijscholing zijn onze bespreekbureaus in Antwerpen en Gent op donderdag 18 maart de hele dag gesloten. Kaarten zijn wel gewoon online te koop.

Lees meer

1 ... 32 33 34 35 36 ... 38