Nieuws

1 ... 2 3 4 5 6 ... 38

open allessluit alles

25 nov

Nieuws

Cadeautips

sluiten

Op zoek naar cadeautips voor een operaliefhebber? Met een assortiment cd's, dvd's en cadeaubons staan we klaar om je van een gepast geschenk te voorzien. Of grijp je kans op de kaartverkoop van 30 november en reserveer meteen een zitje voor één van de voorjaarsproducties. Wil je iemand helemaal in de watten leggen? Dan is één van onze arrangementen vast iets voor jou.

Lees meer

De studenten lerarenopleiding Project Kunstvakken van de HoGent werken voor hun afstudeerproject dit jaar samen met de educatieve dienst van de Vlaamse Opera rond de opera Der Rosenkavalier. Geïnspireerd door het thema 'vergankelijkheid' combineren ze beeld, woord, muziek, beeld en beweging.

Lees meer

De Vlaamse Opera brengt in samenwerking met Decca een cd-opname uit van Le Duc d'Albe. Deze productie stond tijdens seizoen 2011-2012 op de planken van de Vlaamse Opera in een nieuw voltooide versie. Deze wereldcreatie is vanaf nu beschikbaar bij onze bespreekbureaus.

Lees meer

Op 30 november om 11u start de kaartverkoop van de tweede helft van het operaseizoen. Plan je een uitstapje naar OtelloLady Macbeth uit het district MtsenskDe burcht van hertog Blauwbaard / Winterreise of Don Giovanni? Markeer dan zeker deze datum in je agenda.

Lees meer

Een hapje eten vóór Tosca? Zowel bij Brasserie Gustav (Antwerpen) als bij Café Theatre (Gent) kan je terecht voor een smakelijk operamenu voor de voorstelling.

Lees meer

Tijdens de repetities van Tristan und Isolde, in een veelbesproken regie van Stef Lernous van Abattoir Fermé, blikte Canvas een achter-de-schermen-documentaire in van de productie. Wie de uitzending ervan op Canvas Klassiek miste, krijgt nu online de kans om het creatieproces van een groots opgezette productie mee te maken vanuit de coulissen.

Lees meer

07 okt

Nieuws

Vacatures

sluiten

De Vlaamse Opera / het Koninklijk Ballet van Vlaanderen zoekt voor onmiddellijke aanwerving een grafisch vormgever en een medewerker sponsoring en fundraising voor een voltijdse functie. Voor de operaproductie Otello is de Vlaamse Opera op zoek naar talentvolle mannen als figuranten.

Lees meer

Parsifal van de Vlaamse Opera is door het tijdschrift Opernwelt uitgeroepen tot de beste operaproductie van het voorbije seizoen. De productie kreeg de meeste nominaties van een internationale schare journalisten, ook voor de muzikale uitvoering door maestro Eliahu Inbal. Regisseuse Tatjana Gürbaca zelf werd bovendien verkozen tot regisseur van het jaar

Lees meer

04 sep

Nieuws

Nieuw dit seizoen

sluiten

Nieuw: naast de reguliere opera-inleidingen worden er muzikale introducties (Voorspel) georganiseerd. Voor operamenu's kan je voortaan vóór de voorstelling bij Brasserie Gustav en Café Theatre terecht. Rond vier operatitels organiseren we een Rondom, die dieper inzoomt op het werk. Een Rondom-ticket geeft bovendien 10% korting op losse tickets voor de bijhorende opera. Op de backstages tenslotte zal er vanaf nu steeds een verrassingsgast aanwezig zijn.

Lees meer

Op zaterdag 24 augustus ging de ticketverkoop van de eerste helft van ons seizoen van start. Vanaf zaterdag 7 september gaan ook de voorstellingen van Oorsmeer en de balletvoorstellingen van Romeo en Julia in de Stadsschouwburg Antwerpen in verkoop.

Lees meer

1 ... 2 3 4 5 6 ... 38