Nieuws

1 ... 4 5 6 7 8 ... 38

open allessluit alles

Wil je van je uitstap naar Candide een heuse trip maken? Maak dan gebruik van een voordelig hotelarrangement bij het Antwerp City Center Hotel, op loopafstand van ons operahuis, en maak je geen zorgen over een late terugreis!

Lees meer

Tijdens de succesvolle première van Escorial liep Josse De Pauw een blessure op, waardoor hij deze speelreeks niet meer kan spelen. Daarom worden helaas alle voorstellingen geannuleerd.

Lees meer

De première van Tragedy of a Friendship afgelopen woensdag verhitte de gemoederen van het publiek, zowel in de positieve als de negatieve zin. Naar aanleiding daarvan publiceren we volgende tekst, die motiveert waarom de Vlaamse Opera precies deze voorstelling wil programmeren.

Lees meer

Nog tot 23 juni loopt er een expositie van fotografe Veerle Frissen in kunstencentrum Vrijstaat O. in Oostende. Deze jonge kunstenares maakte in opdracht van de Vlaamse Opera de operabeelden van het nieuwe seizoen 2013-2014. Ook in Antwerpen stelt ze tentoon op 31 mei, 1 en 2 juni in Koffiebar/galerij Viktor.

Lees meer

14 mei

Nieuws

Mahagonny in Graz

sluiten

Volgende week gaat Calixto Bieito's ophefmakende Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny in première in de Opera van Graz. De productie opende seizoen 2011-2012 in de Vlaamse Opera.

Lees meer

Geen tijd om vooraf te dineren? Ook na de voorstellingen van Tragedy of a Friendship in Antwerpen kan je voor een smakelijk operamenu terecht bij onze buren van Brasserie Gustav. Voor €24,5 kan je kiezen uit voorgerecht + hoofdgerecht OF hoofdgerecht + dessert.

Lees meer

De Monography Series is een nieuwe fotografieprijs, die georganiseerd wordt door BOZAR en NIKON. Een multidisciplinaire jury koos uit 160 inzendingen voor het werk van Annemie Augustijns, huisfotografe van de Vlaamse Opera. De prijs wil het œuvre van een Belgisch fotograaf belichen.

Lees meer

Met de lancering van het seizoen gaat ook een nieuwe abonnementsperiode van start. De verkoop verloopt in 2 periodes:
- periode EEN / 25 april tot 18 mei / voor wie al een abonnement had
- periode TWEE / 1 juni tot 15 september / voor wie nog geen abonnement heeft

Lees meer

Het nieuwe operaseizoen is bekendgemaakt, met als thema: ‘fatal attraction’. We stellen je het nieuwe seizoen met plezier voor in tekst, video of beeld.

Lees meer

De Vlaamse Opera heeft haar nieuwe seizoen 2013-2014 bekendgemaakt. Download hier de persmap.

Lees meer

1 ... 4 5 6 7 8 ... 38