Rondom Tristan und Isolde

  • Copyright /

Intro

Rondom Tristan und Isolde

Vanaf 19/09/2013 in Gent - vanaf 30/09/2013 in Antwerpen

Tristan und Isolde vormt, zoals Wagner het formuleerde, de kunst van de overgang: de overgang naar een wereld waar een bovenmenselijke liefde in staat is iedere tegenstelling te overwinnen. Dat vergt tekst en uitleg. Aangepast aan de lengte en diepgang van het werk organiseren we een tweedaagse cursus waarin dit werk en zijn context centraal staan. Hoofddramaturg Luc Joosten gaat dieper in op de thematiek, de partituur en de enscenering, regisseur Stef Lernous komt spreken over zijn regiewerk aan Wagners meesterstuk.

Over Rondom
Rondom elke opera is er veel te vertellen, te leren en te ontdekken. Daarom organiseert de afdeling dramaturgie, in nauwe samenwerking met vzw Amarant, een aantal cursusdagen waarop inhoudelijk dieper wordt ingegaan op een specifieke titel. Verschillende deskundigen op het gebied van opera, musicologie, geschiedenis en literatuur worden uitgenodigd om hun visie over opera met jou te delen.

Ism Amarant.

Praktisch

Duur: van 10.00 u tot 16.30 u.

Bij aankoop van een ticket voor Rondom Tristan und Isolde krijg je 10% korting op losse kaarten voor Tristan und Isolde (datum naar keuze / max 2 tickets per inschrijving / geldig voor cat. 1 t/m 5).

Kaarten van € 42.00 tot € 49.00