Steun de opera

Sponsoring & business seats

U en de Vlaamse Opera worden partners: een ideaal huwelijk. U krijgt een ruime publicitaire aanwezigheid in onze communicatiedragers (online en offline) en u wordt gekoppeld aan een waaier van mogelijkheden om uw relaties stijlvol te ontvangen op voorstellingen en activiteiten in Gent en Antwerpen.

Lees meer

Adverteren

De Vlaamse Opera produceert jaarlijks een aantal publicaties die een ruim publiek bereiken. Elk van deze publicaties is uitermate geschikt voor het bekend maken van uw bedrijf bij het ons publiek: vaak gaat het immers om publicaties die een langere periode overspannen, gratis of tegen laag tarief verspreid worden en die men regelmatig opnieuw open slaat. Elke publicatie wordt bovendien zorgvuldig samengesteld en vormgegeven, zodat de kwaliteit steeds gegarandeerd is.

Lees meer

Zaalverhuur

De Vlaamse Opera beheert twee historische gebouwen in het centrum van Gent en Antwerpen. Wij bieden een waaier aan viparrangementen op de eigen operaproducties, maar daarnaast zijn beide theaters uiterst inspirerende evenementlocaties.

Lees meer

Giften

Opera is een arbeidsintensief totaalspektakel waar verschillende artistieke uitingen samenkomen. Subsidies en een sterke ticketverkoop alleen kunnen de werking niet vrijwaren. Jouw vrijgevigheid is nodig om ook de volgende generaties te kunnen samenbrengen, inspireren en begeesteren met deze complete kunstvorm.

Lees meer

Vrienden

Via een lidmaatschap bij de Vrienden van de Vlaamse Opera vergroot u uw betrokkenheid met het operagebeuren. U wordt onze ambassadeur en deelt uw passie voor opera met een grote groep gelijkgezinden. Samen versterken we de dynamiek en de internationale uitstraling van de Vlaamse Opera.

Lees meer